• 021.326.80.14 / 15; 0743 519 098
  • Luni - Vineri - 09:00 - 17:00

DESPRE ALCOR

DESPRE ALCOR

CINE SUNTEM NOI

Alcor
Clinica soluțiilor refractive pentru dumneavoastră.

Începere implementare măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor”
– ALCOR GROUP S.R.L.

S.C. ALCOR GROUP S.R.L. anuntă lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” proiect nr. RUE 7702 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020… mai mult!

comunicat-de-presa

21.07.2021
S.C. ALCOR GROUP S.R.L. anuntă finalizarea implementării proiectul cu titlul
”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2” proiect nr. RUE 7702 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită
prin OUG nr 130/2020.. mai mult…

16.06.2021
S.C. ALCOR GRUP S.R.L. cu sediul in loc. Buzău, în calitate de beneficiar al grantului capital de lucru măsura 2,
achiziționează un echipament pentru activități de cercetare-dezvoltare în științe sociale și umaniste – Platforma
multimodala OCT pentru examinări și măsurători ale segmentului anterior ocular. mai mult…

23.04.2021
S.C. ALCOR GRUP S.R.L. cu sediul in loc. Buzău, în calitate de beneficiar al grantului capital de lucru măsura 2, achiziționează un echipament pentru activități de cercetare-dezvoltare în științe sociale și umaniste – tomograf în coerența optică cu aplicații în neuro-oftamologie.Funcții echipament: 1. Tehnologie TruTrack Active Eye Tracking / Dual Beam Live Eye Tracking, pentru urmarire în timp real a mișcărilor oculare, și pentru eliminarea erorilor cauzate de mișcarile ochiului pe parcursul examinării (compensarea mișcării de ciclotorsiune datorată rotației capului și a ochiului). mai mult…

ISTORIA ALCOR

Alcor şi Mizar sunt stele din constelaţia Ursa Mare care formează un sistem binar de stele datorită apropierii lor.

Constelaţia circumpolară nordică Ursa Mare este una dintre cele mai vechi şi mai cunoscute constelaţii jucând un rol important în toate culturile şi civilizaţiile.

Cele mai strălucitoare şapte stele ale sale formează Carul Mare.

carul-mare-300x206
Starry-Night-on-the-Rhone

Vincent van Gogh: Starry Night on the Rhone (1888)

În universul picturii, Ursa Mare se gaseşte transpusă pe pânză de către Vincent van Gogh, iar melodia cantautorului Don McLean legată de acesta a devenit consacrată.

Celebra constelaţie este amintită în literatură în lucrările lui HomerSpenserShakespeare şi mulţi alţii ca fiind generatoare de energii pozitive.

“Vidit Alcor, at non lunam plenam” în traducere “Vede Alcor, dar nu şi lună plină” este un proverb latin în care plasarea stelei Alcor în opoziţie cu luna plina ne arată importanţa ei straveche în definirea extremelor.

Observarea cu ochiul liber a stelei Alcor şi a micuţei stele Mizar, de lânga ea,                   a reprezentat  un test tradiţional pentru o vedere foarte bună, înca  din cele mai indepartate timpuri.

1

Clinica Alcor este un centru oftalmologic specializat și dedicat excelenței, pacientului.

Echipa de profesioniști  Alcor practică o medicină modernă și inovatoare folosind o tehnică chirurgicală ultramodernă de înaltă performanță pentru o recuperare rapidă și în condiții de maximă siguranță și confort.

Competența, atitudinea dedicată reprezintă tradiția echipei medicilor Alcor de a-și respecta pacienții oferindu-le acte medicale de valoare.

Primul pas pentru o medicină modernă este identificarea riguroasă a nevoilor pacienților, iar diagnosticarea corectă conduce la o relație de încredere medic – pacient, esențială.

Dezvoltarea cunoștințelor medicale pentru o continuă perfecționare, tehnologia de înaltă performanță și aparatura de ultimă generație din dotarea clinicii  conduc prin implicare  la respectarea acestei tradiții.

2-300x206

Pe această cale vă invităm să cunoaşteţi clinica Alcor, pe cane ne-o dorim steaua dumneavoastră norocoasă în problemele oftalmologice pe care le aveţi.

Dorind să strălucească în constelaţia clinicilor de oftalmologie, clinica  Alcor vă pune la dispoziţie o echipă de profesionişti şi aparatură de ultimă generaţie astfel încat şi observarea stelei Mizar să devină posibilă.

Având o istorie naturală de aproape doua decenii( 1994 ) dintre care peste un deceniu ( 2003 până în prezent ) în domeniul oftalmologiei clinica noastră are ca valori fundamentale Excelenţa medicală Tradiţia, siguranţa,Eleganţa, Respectul şi satisfacţia pacientului. ( Clinica Alcor = Clinica ETER )

Programați-vă pentru o consultație !

Echipa de profesioniști ALCOR practică o medicină modernă și inovatoare folosind o tehnică chirurgicală ultramodernă de inaltă performanță. Obțineți o consultație

Telefon: 021.326.80.14 / 15;
0743 519 098

DE CE NOI ?

Excelenţa medicală

Chirurgi cu înaltă calificare şi experienţă, cu foarte multe intervenţii chirurgicale efectuate.
Chirurgi recunoscuţi, participanţi la principalele congrese naţionale şi internaţionale.
O perfecţionare continuă pentru a avea un nivel optim de cunoaştere.

Cele mai bune tratamente

Clinica Alcor dispune de tehnologie de ultimă generație și personal specializat.
Operațiile de cataractă, glaucom și chirurgia refractivă sunt câteva dintre operațiile ce se realizează cu succes la clinica noastră. Vederea dumneavoastră este prioritatea noastră!

Siguranță

Proceduri de sterilizare continuu actualizate conform celor mai recente norme.
Excelența medicală și performanța tehnologiei utilizate.
Respectarea tuturor protocoalelor medicale.

Tehnologie modernă

Echipament performant pentru diagnostic şi intervenţii.
Investigaţii complete ce permit propunerea tratamentelor adecvate (personalizate).

Grija pentru pacient

Bilanţ preoperator asigurat de catre chirurg
Informaţii clare şi concrete: rezultate, efecte secundare.
Disponibilitatea chirurgilor în perioada postoperatorie.
Transparența costurilor.

15

ani de experiență

> 13

specialiști

> 50

servicii

> 10000

pacienți fericiți